This is not just a shop, it's so much more!

Een webshop gevuld met persoonlijke wenskaarten, bijzondere geschenken en cadeauboxen.

Wie stuur jij een kaartje?

Studio Moods ontwerpt kaarten met een bijzondere boodschap. Kaarten voor mooie bijzondere momenten, voor momenten van feest en liefde maar ook voor hele moeilijke momenten waar woorden te kort schieten en het kaartje genoeg zegt.

"Nu besef ik, wat een passend kaartje of geschenk
van mooie waarde kan zijn."

Jouw drukke leventje orderen?

Houd jij ook van een overzichtelijke weekplanning en het maken van lijstjes? Studio Moods heeft diverse schrijfblokken. 
Leuk voor jezelf of als cadeautje!

Gelijk naar de ontvanger

Wil je de bestelling direct naar de ontvanger sturen? Vul dan een persoonlijke boodschap in bij de bestelnotities tijdens het afrekenen en wij schrijven jouw persoonlijke boodschap in de kaart. Vul het adres van de ontvanger bij het bezorgadres en die van jezelf bij het factuuradres. 

Ontwerpen voor jou

Ben je op zoek naar een eigen logo? Cadeaubonnen of misschien een flyer van je eigen bedrijf? Mail naar info@studiomoods.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

gepersonaliseerde Moodsbox

Staat jou perfecte cadeaubox er nog niet tussen? Wij stellen graag een Moodsbox voor je samen. Mail naar info@studiomoods.nl voor meer informatie.

10% korting* ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates. Na het inschrijven ontvang je direct de kortingscode in je mailbox.

*De kortingscode kan maar één keer worden gebruikt en is geldig bij een minimale besteding van € 50,- en niet in combinatie met andere acties. Bepaalde producten kunnen worden uitgesloten. Het kopen van cadeaubonnen middels deze code is niet mogelijk. 

"De gezichten achter studio moods, maar dan net even anders"

Contact

Studio Moods
Jacob Valckestraat 10
4451 AX Heinkenszand

info@studiomoods.nl 

Studio moods is ook te vinden bij: