Meteen naar de inhoud

Over studio moods

Hallo Lieve jij,

Ik zal me even aan jullie voorstellen. Hi, mijn naam is Romy! Één van de gezichten achter het team van Studio Moods. Ze noemen mij ook wel het creatieve brein. Ik houd me vooral bezig met het ontwerpen, de socials, het inkopen en natuurlijk onze website. Hier kan ik mijn creativiteit binnen ons familiebedrijf goed kwijt. Ik krijg ontzettend veel energie van alle mooie en lieve reacties, onze sterke samenwerking en onze prachtige huisstijl.

Als familie hebben wij vele minder mooie momenten meegemaakt. In 2009 werd er bij mijn vader huidkanker geconstateerd. Na een korte ziekteperiode van 5 maanden is hij eind 2009 overleden. Als meisje van 11 staat de wereld even helemaal stil… Het is ongeloofwaardig, niet eerlijk en veel te vroeg…

Nu, 11 jaar later…. Sta ik hier!  En besef ik wat een passend kaartje of een cadeautje met mooie woorden van grote betekenis kan zijn. Zo zijn we begonnen met onze troostcollectie. Mensen een hart onder de riem steken, zoekend naar de juiste woorden en het overbrengen van steun en kracht.

Omdat wij meer wilden dan alleen wenskaarten kwamen wij op het idee om Moodsboxen te maken. Dit zijn boxen gebaseerd op de eigen kaartencollectie. Zo hebben wij een troostbox, een babybox en een homebox. Natuurlijk zijn we achter de schermen druk bezig met het ontwerpen van nieuwe moodsboxen. 

Studio Moods is meer dan alleen een webshop…
It’s not just a shop, it’s so much more’

Liefs, Romy