Meteen naar de inhoud

Het verhaal achter studio moods

Hallo Lieve jij,

Ik zal me even aan jullie voorstellen. 

Hi, mijn naam is Romy! Één van de gezichten achter het team van Studio Moods. Ze noemen mij ook wel het creatieve brein. Ik houd me vooral bezig met het ontwerpen, de socials, het inkopen en natuurlijk onze website. Hier kan ik mijn creativiteit binnen ons familiebedrijf goed kwijt. Ik krijg ontzettend veel energie van alle mooie en lieve reacties, onze sterke samenwerking en al die unieke opdrachten. 

Als familie hebben wij helaas vele minder mooie momenten meegemaakt. In 2009 werd er bij mijn vader huidkanker geconstateerd. Na een korte ziekteperiode van 5 maanden is hij eind 2009 overleden. Als meisje van 11 staat de wereld even helemaal stil…

Het is ongeloofwaardig, niet eerlijk en veel te vroeg…

Nu, zoveel jaar later…. Sta ik hier! En besef ik wat een passend kaartje of een geschenk met mooie woorden van grote betekenis kan zijn. Zo zijn we begonnen met onze troost collectie. Mensen een hart onder de riem steken, zoekend naar de juiste woorden en het overbrengen van steun en kracht. 

Omdat wij meer wilden dan alleen wenskaarten, werd Studio Moods een groter begrip. Een uniek geboortekaartje, trouwkaarten, logo ontwerpen, fotografie en meer. We hebben dit jaar zelfs een bruiloft fotograferen op de planning staan!

Studio Moods is meer dan alleen een webshop…
It’s not just a shop, it’s so much more’

Liefs, Romy